Den Lokale Venneforening (2021)

Den nyetablerte scenekunstgruppen Den Lokale Venneforening bestod av Katarina Caspersen (scenograf og produsent), Sophie Barth (regissør og produsent), Anja Bibby (skuespiller), Viola Othilie Tømte (skuespiller), David Tann (skuespiller), Caroline Skjørshammer (danser), Fridtjof Helle Brevig (kostyme), og Josefin Jailheart (lydkunstner). “Historier om Forlatte Hus” er en stedsspesifik forestilling som hadde sin premiere i Ryenbergveien i Oslo i juni 2021. Forestillingen tar for seg forlatte bygninger og hus som ikke brukes av forskjellige grunner, og vi blåser liv i disse stedene i en liten periode. Vi inviterer til en fiktiv dugnad enten utendørs eller innendørs. Dugnaden kommer aldri helt i gang ettersom karakterene lar seg distrahere av deres egne gjøremål: Vaktmesteren har en bod som hun måler opp og jobber mot, men aldri fullfører; ekteparet glemmer at de er gift med jevne mellomrom og må finne tilbake til hverandre; og den enslige kattekvinnen passer på at dyre – og plantelivet blir ivaretatt i nærmiljøet.

Foto: Katarina Caspersen

Trailer: Lea Josephine Tetrick

Støttet av Oslo Kommune og KORO


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: