Den Lokale Venneforening (2022)

Den Lokale Venneforening fikk innvilget søknaden om å være en del av PAB Open 2022 i Bergen. Her gjorde vi en nedskalert versjon av “Historier om Forlatte Hus” som vi tilpasset til områdene vi hadde fått tildelt på Villa Terminus (Bergen). Vi hadde fokus på to karakterer av fem: vaktmesteren og planten. Ved å iscenesette oss selv i omgivelsene til Villaen, både innendørs og utendørs, ønsket vi å se hva som ville skje i interaksjonen mellom disse to.

Om PAB Open:

March 31st – April 3rd 2022

Location: The historic Hotel Villa Terminus – Bergen – Norway

Performance Art Bergen is looking for performances from regional, national and international artists. The festival PAB OPEN will take place in the historical building Villa Terminus in Bergen, Norway from March 31st to 3rd of April 2022. The artists will be able to interact with the unique site spanning through the main living rooms, kitchen, library, an exclusive garden and the 18 hotel rooms.

This is the 5th time PAB organizes PAB OPEN. The festival holds a low-threshold offer that allows the artists to explore and test new performative expressions. We want to provide a broad approach where artists with different backgrounds and expressions can evolve and create work.

Bilder: Bjarte Bjørkum


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: